Beşiktaş'ta Vida'nın yerini o isim dolduracak!

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, Alanyasporlu Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş transfer çalışmaları şimdiden başladı. Siyah-Beyazlı kulüp, Alnyasporlu Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek istiyor.

Beşiktaş transfer çalışmaları şimdiden başladı. Siyah-Beyazlı kulüp, Alanyasporlu Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek istiyor. Yönetim, yeni sezonda transferde nokta vuruşu yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Yönetimi ve teknik direktör Sergen Yalçın bir yandan şampiyonluk savaşı verirken diğer taraftan yeni sezon için çalışmalarına erken başladı.

Kartalhaber'in haberine göre; Yönetimin savunma bölgesi için hem stoper hem de libero oynayabilen Ceyhun'u renklerine bağlamak için harekete geçti.

VİDA İLE YOLLAR AYRILACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kadroda pek düşünmediği ve kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Domagoj Vida ile yolların kesin olarak ayrılacağı öğrenildi.

İMZA SEZON SONUNDA

Beşiktaş Transfer Komitesi'nin bu sezon sonunda Alanyaspor'la sözleşmesi bitecek olan Ceyhun Gülselam'la ön görüşme yaptığı 32 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında sıcak gelişme! Cumhurbaşkanı'ndan şehit Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı İpragaz'ın kurucusu iş insanı Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
Sonraki Haber