Beşiktaş'ta Levent Mercan sesleri... Schalke 04 ile transfer pazarlığı sürüyor

Kenan Karaman, Salih Uçan ve Mehmet Topal transferlerini bitiren Beşiktaş, geleceğe yönelik bir hamle yapmayı düşünüyor. Siyah-Beyazlı transfer komitesi, bir süredir izledikleri Schalke 04'ün 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Levent Mercan için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde şimdiye kadar 3 isme imza attıran Beşiktaş, Schalke 04'ün genç orta saha oyuncusu Levent Mercan'ı gündemine aldı. Aralık 2000 doğumlu gurbetçi futbolcuyu bir süredir izleyen Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Bundesliga'ya veda eden Schalke 04 kulübüyle görüşmelere başladı. 

DHA'nın haberine göre; Almanya U20 Milli takımında da görev yapan Levent Mertcan için ön görüşmeler yapılırken, anlaşma zemini bulunması halinde transferin tamamlanmasını bekleniyor. Orta sahanın ortasında ve 10 numara mevkiinde forma giyen Mercan, her iki ayağını da etkili şekilde kullanabilmesiyle dikkat çekiyor. 

SCHALKE ONDAN ÇOK ŞEY BEKLİYORDU

Schalke 04 altyapısında 16 yaşındayken katılan Levent Mercan, Gelsenkirshen ekibiyle 2019 yazında 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon Bundesliga'da bir maça çıkabilen futbolcu daha çok B takımında forma giymişti. Genç ismin güncel piyasa değeri 500 bin euro...

Mavi-beyazlı ekibin o zamanki teknik direktörü David Wagner, Levent'in profesyonel sözleşme imzaladığı törende, "Levent'in hedefi her genç oyuncu gibi kendisini daha fazla geliştirmek. Bunun için bizden her türlü desteği alacak" şeklinde konuşmuştu.

YARIN BAŞAKŞEHİR'LE HAZIRLIK MAÇI VAR

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas ve 5’e 2 çalışması ile istasyonlardan oluşan parkurda kondisyon koşuları yapıldı. İdman, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada yapılan taktik maçı ile sona erdi. Kartal, yeni sezon hazırlıklarına, yarın saat 19.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Başakşehir ile oynayacağı hazırlık maçı ile devam edecek.

Metin Akpınar'ın kızı Nebioğlu ateş püskürdü! İkinci bölüm başlıyor Adana Demirspor'da Luis Nani kadro dışı bırakıldı Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu! Herkesi korkutan gelişme
Sonraki Haber