Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın cezası nedeniyle Başakşehir maçını locadan izledi...

Sivasspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrasında 1 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir karşılaşmasını locada takip etti. Başarılı teknik direktör, geçtiğimiz sezon yine bu statta oynanan ve Beşiktaş’ın 3-2 kazandığı karşılaşmayı da cezası nedeniyle tribünden takip etmişti. Yalçın, geçtiğimiz sezon Başakşehir maçı öncesinde 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşmüştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Başakşehir maçını kırmızı kart cezası nedeniyle tribünden takip etti. Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon da Başakşehir maçında cezalıydı. Onun yokluğunda siyah-beyazlı takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin görev yaptı.

Başarılı çalıştırıcı ligde oynadıkları son maç olan Sivasspor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçı, Can Bozdoğan ve Kenan Karaman'ı bu mücadelede görevlendirmeyen Yalçın, bu futbolcuların yerine Mert Günok, Welinton, Atiba Hutchinson ve Rachid Ghezzal'a Başakşehir karşısında forma verdi.

DEVRE ARASINDA 3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayınca devre arasında locadan 3 değişiklik talimatı geldi. Oğuzhan, Atiba ve Güven çıkarken Alex Teixeira, Necip ve Cyle Larin oyuna girdi. Brezilyalı yıldız Teixeira 1-1'i getiren golü attı.

- Sergen Yalçın, Başakşehir'de yine locada

MERT GÜNOK ŞAMPİYONLUK YAŞADIĞI TAKIMINA KARŞI

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan milli kaleci Mert Günok eski takımı Başakşehir'e karşı ilk kez forma giydi. 2017-18 sezonun yaz transfer döneminde Başakşehir'e transfer olan ve 4 sezon turuncu-lacivertli formayı giyen tecrübeli kaleci, aynı zamanda Beşiktaş'ta 3. kez maça çıktı. Tecrübeli eldiven skor 1-0'ken kritik bir kurtarışa imza attı.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLAR DÖNDÜ

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıktan dönen futbolcular, Başakşehir karşılaşmasında sahaya çıktı. Yaşadıkları sakatlıklar yüzünden bir süredir takımdan ayrı kalan Welinton, Montero, Larin ve Ghezzal, Başakşehir maçıyla birlikte sahalara döndü.

Dört futbolcu da ligde Altay ve Sivasspor müsabakalarında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Ajax'a karşı forma giyememişti. Sakatlıkları devam eden Kenan Karaman, Miralem Pjanic ve Mehmet Topal'ın yanı sıra Fabrice N'Sakala da kadroya dahil edilmedi.

Öte yandan, Beşiktaş'ın tecrübeli isimlerinden Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı formayla 300.maçına çıktı. Siyah-beyazlı kulübün "Feda Sezonu" olarak ilan ettiği 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan, bu sezon ligde 5, Avrupa'da 1 maçta görev yaptı. 29 yaşındaki oyuncu, geride kalan 9 sezonda Beşiktaş'la 3 lig şampiyonluğu yaşadı.

2. el otomobillerde en çok satılan marka modeller Otobüste 100 bin lira unuttu! Mehmet Büyükekşi'den herkesi şaşkına çeviren 'devam' kararı
Sonraki Haber