Beşiktaş Başakşehir kupa maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları bu akşam başlıyor. Beşiktaş Başakşehir ile evinde karşılaşacak. Ligde Başakşehir ile oynadığı iki maçı da aynı skorla kazanan Beşiktaş'ta hedef kupa finali. Maçın başlamasına kısa bir süre kala futbolseverler ise Beşiktaş Başakşehir kupa maçı hangi kanalda merak ediyor.

Beşiktaş Başakşehir kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Vodafone Park Stadı'nda karşılaşacak her iki takımda hedef Türkiye Kupası Finali.

Son lig şampiyonu Başakşehir geçen sezona oranla çok kötü bir lig performansı gösteriyor. Ligde 18. sırada olan ve lige havlu atan Başakşehir Beşiktaş ile oynanacak kupa yarı final mücadelesinde varını yoğunu ortaya koyacak. Peki Beşiktaş Başakşehir kupa maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR KUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, Başakşehir ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. 20:45'te başlayacak olan mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Mücadele A SPOR ekranından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Utku, Dorukhan, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Necip, Ljajic, Hasic, N'Koudou, Aboubakar

Başakşehir: Volkan, Rafael, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mehmet Topal, Berkay, Aleksic, Visca, Deniz Türüç, Crivelli

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber