Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar!

Beşiktaş Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar listesi merak edilmekte. Bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinin şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı da araştırılmakta. Peki, BJK GS maçı şifresiz mi?

Süper Lig’de 19. hafta maçında Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta zirve takipçisi Galatasaray’ı konuk ediyor. 348. kez karşı karşıya gelecek iki ezeli rakip saat 19.00’da kozlarını paylaşıyor ve bu önemli derbi Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Eski adı ile Taksim Stadı’nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş’ın 2-0’lık galibiyeti ile başlayan ezeli mücadelede geride kalan 347 maçın 122'sinde Galatasaray, 111’inde ise Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Sarı kırmızılıların atmış olduğu 484 gole siyah beyazlılar 453 golle yanıt verdi. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

17 Ocak 2021 Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı Beşiktaş Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Zirvede yer alan Beşiktaş, evinde oynadığı son 6 maçtan da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Evinde sezonun ilk maçında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar daha sonrasında Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybetti. Daha sonrasında seriye başlayan Beşiktaş sırasıyla Yeni Malatyaspor'u 1-0, Başakşehir'i 3-2, Kasımpaşa'yı 3-0, Erzurumspor'u 4-0, Sivasspor'u 3-0 ve Çaykur Rizespor'u 6-0’lık skorlarla devirmeyi başardı.

Beşiktaş’ta maç öncesinde cezalı olan Welinton dışında bir eksik bulunmuyor. Mensah’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Galatasaray’da ise sakat olan Emre Taşdemir, Falcao, Omar derbide oynayamayacaklar.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Nsakala, Atiba, Necip, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Donk, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Arda, Diagne

Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar

Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber