BES'e asgari ücret farkı geldi

Aralık ayının son günlerinde Asgari Ücret Tespit Komisyonu yeni asgari ücreti bekar çalışanlar için net 2 bin 825 TL olarak belirlendi. Evli çalışanlar için asgari ücret 3 bin 13 liraya kadar çıkıyor. Önümüzdeki günlerde çalışanlar yeni maaşlarını bu zam üzerinden almaya başlayacak. Ancak asgari ücrete gelen bu zam birçok kalemi etkileyecek. Bunlardan biri de BES'e ödenecek devlet katkısı ile GSS prim tutarları. İşte milyonları ilgilendiren haberimizin detayları...

2021 yılı asgari ücretinin aralık ayında belirlenmesiyle birlikte birçok parametre de de ciddi değişimler oldu. GSS, AGİ ve özellikle de milyonlarca çalışanı ilgilendiren Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki değişiklik dikkat çekiciydi.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"