Berkay Şahin maskesini takamadı, valeden yardım istedi

Geçtiğimiz aylarda halı saha maçında kolunu kıran şarkıcı Berkay Şahin, yine kolundan sakatlandı. Toplantıya katılmak üzere bir mekana gelen Şahin, maskesini tek eliyle takamadığı için valeden yardım talebinde bulundu.

Koronavirüs salgınından dolayı işleri iptal olan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün bir toplantıya katılmak için geldiği Nişantaşı'nda görüntülendi. Sahne ücretlerinden bahseden şarkıcı, 3 ay arayla ikinci kez kolunu incittiğini söyledi.

VALEDEN YARDIM İSTEDİ

3 ay önce halı saha maçı yaparken kolu kırılan ve bu sefer de kızıyla oyun oynarken düşerek kolunu inciten Berkay, medikal askı kullanmaya başladı.

Toplantı mekanına gitmek için aracından inerken maske takmak isteyen Berkay, kolundan askıdan dolayı güçlük çekti. Başarılı şarkıcı, tek elini kullanırken zorlandığı için aracını emanet ettiği valeden maskesini takması için yardım istedi.

"SAHNE ÜCRETLERİNE MENAJERİM KARAR VERİYOR"

Sahne ücretinde indirim yapıp yapmayacağı sorusunu cevap veren Berkay, "Bu konuda menajerim karar veriyor. Tek başına karar veremiyorum" dedi.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber