"Beni dayak yemekten İdris Kardaş kurtardı!"

CHP'li Erdal Aksünger'in katıldığı bir televizyon programında ünlü gazeteci Nuh Albayrak'a saldırdığı ve darp etmek istediği ortaya çıktı. Nuh Albayrak konuyla ilgili, "Beni dayak yemekten İdris Kardaş kurtardı." açıklaması yaptı

CHP PM üyesi Erdal Aksünger, katıldıkları bir programda CHP'yi eleştirdiği gerekçesiyle Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın üzerine yürüdü.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Albayrak, "An itibariyle 'barış dili'nden, 'siyasi hoşgörü'den bahseden CHP PM üyesi, bir programda partisini eleştirdiğim için 'kes sesini' diye bağırmış ve reklam arasında da üzerime yürümüştür." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA "İT" DEMİŞTİ!

CHP'li Aksünger, kısa bir süre önce de arabasını sokaktaki bir dükkanın park yerine izinsiz park ettiği için bir esnafla tartışmış ve vatandaşa "it" dediği görüntüler medyada geniş yer bulmuştu.

ERSOY DEDE'DEN NUH ALBAYRAK'A DESTEK

Aksünger'in Nuh Albayrak'a yönelik çirkin tavrını bugün köşesine taşıyan gazeteci Ersoy Dede de, CHP'li isme tepki göstererek, "Gazetemizin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak önceki akşam ilk kez açıkladı. Kamuoyu da öyle öğrendi.. Meğer attı mı mangalda kül bırakmayan CHP’li Erdal Aksünger’in içinden yaratık çıkmış.." dedi.

Ersoy Dede şöyle devam etti;

"Bir televizyon programı sırasında hakaretler ettiği Nuh Albayrak’ın reklam arasında da üzerine yürümüş.. Böyle bir şey olabilir mi? Ne yapacaksınız; size oy vermeyenleri, eleştirenleri, yanlışlarınızı yüzünüze söyleyenleri dövecek misiniz? Nuh Albayrak anlatınca döndüm o programın kaydını buldum. Bu adam apaçık provokasyon için stüdyoya gelmiş. Mütemadiyen bağırıp duruyor. ‘Kes sesini lan’ diyor, ‘sırıtma öyle’ diyor. Bu sözler karşısında ise Albayrak “Beyefendi lütfen asgari nezakete dikkat edelim” diye yanıt veriyor. Takip edenler bilecektir, şu medya dünyasına gelmiş/geçmiş en kibar adamlardan biridir Nuh Albayrak. Maruz kaldığı muameleye bakın. Bu CHP’linin üzerine yürüdüğünü de bugüne kadar anlatmadı. Ama ne zaman ki bu siyasi maganda televizyona çıkıp, ‘siyasi hoşgörü’ , ‘barış dili’ falan gibi laflar etmeye başladı. İşte o zaman da Nuh Albayrak o eski yayını hatırlatma gereği duydu. Size bir şey söyleyeyim mi. Bu insanlarda en son arayacağınız şey samimiyet. Kamera/motor” dendiği zaman ‘barış, sevgi, kardeşlik, güzellik’ derler, ışıklar kapandığında üzerinize yürürler. Tanıyın işte bunları.."

"DAYAK YEMEKTEN İDRİS KARDAŞ KURTARDI"

Ersoy Dede'nin yazısı üzerine yeni bir açıklama yapan Nuh Albayrak o gün yaşananlara ilişkin detay verdi.

Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Devamı şöyle: Ortalık gerildiği için yayına ara verilince yerinden fırlayan Aksünger üzerime yürüdü. Beni dayak yemekten İdris Kardaş kurtardı. Ben o akşam, bu tür programlara katılmama kararı aldım. Bizi ötekileştirmekle suçlayan samimiyetsizler utansın." diye yazdı.

CHP
Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! On Numara 19 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? 20 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!
Sonraki Haber