Ben Fero'nun eski hali! İşte Ben Fero'nun hayatı...

Ben Fero'nun eski hali! Rap dünyasına hızlı bir giriş yapan Ben Fero sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını paylaştı. Fit vücudu be saçlarını kazıttığı hali ile tanınan Ben Fero'nun eski hali görenleri şaşırttı. İşte Ben Fero'nun eski hali...

Ben Fero'nun eski hali! Şarkıları ile kısa sürede büyük beğeni toplayan Ben Fero magazin gündeminde konuşuluyor. Kaslı vücudu ile dikkat çeken Ben Fero eski halini takipçileri Instagram hesabından paylaştı. İşte Ben Fero'nun eski hali...

Türk rap dünyasına hızlı bir giriş yapan Ben Fero, ‘3,2,1’, ‘Babafingo’, ‘Demet Akalın’ gibi şarkılarıyla gündem olmuştu.

 Ben Fero, kazıtılmış saçları ve kaslı vücuduyla tanınmıştı. Kendine has tarzı ve tavırlarıyla, heceleme şeklinde söylediği şarkılarıyla takip edilen ünlü rapçinin eski hali hayranları tarafından merak ediliyordu.

 Ünlü rapçi sosyal medya hesabı üzerinden eskiden çekildiği bir fotoğraf yayınladı. Daha kaslı ve daha kilolu olduğu görülen Ben Fero’nun bu hali takipçilerini şaşırttı. Ünlü rapçi paylaşımına, "Ne ara sızdı bu. Büyük boy Ben Fero" notunu düştü.

 BEN FERO KİMDİR?

Almanya’ya yaşayan bir ailenin çocuğu olan Ben Fero, 1991 yılında Almanya’nın Berlin’den önceki başkenti Bonn şehrinde doğdu. Asıl ismi Ferhat olan sanatçının babası Trabzon, annesi Sivaslıdır.

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, henüz 8 yaşındayken rap müziğine ilgi duymaya başladı.

İlk profesyonel çalışması ise 2018 yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçası oldu.

Ben Fero geçimini, İzmir’de faaliyetlerini sürdüren özel bir firmanın satış departmanında çalışarak sağladı. "Kimlerdensin" adlı 2. parçasından sonra müzik kariyerine odaklandı.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber