'Ben de varım' diyen herkes katılabilir

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni'ne özel olarak '#YenilikteBedDeVarım' etiketi altında yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya herkes katılabilecek. "Yenilikte Ben de varım" diyenlerin isimleri bir kapsül içinde saklanacak. Katılımcılara ayrıca birer sertifika verilirken, iki fotoğrafı da sosyal medyada paylaşabilecekler.

This browser does not support the video element.

Türkiye’nin yerli otomobilinin seri üretimi için çalışmalar devam ederken Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni’ne özel, "#YenilikteBenDeVarım" başlığıyla bir kampanya düzenledi.

TOGG'un sosyal medyadan başlattığı kampanyaya herkes ismini yazarak katılabilecek. 

TOGG, bütün vatandaşları sosyal medya hesabınan paylaştığı "İlhamı sensin derken ciddiydik. YenilikteBenDeVarim.com'u ziyaret et, heyecanımıza ismini vererek ortak ol" mesajı ile kampanyaya davet etti. 

Siteye girip adını yazan her katılımcı, adı ve altında "#YenilikteBendeVarım" etiketli bir sertifika ve iki farklı fotoğrafı indirerek sosyal medya hesaplarında paylaşabilecek.

Etkinlik boyunca sitede toplanacak tüm isimler Gemlik'teki üretim merkezinde bir kapsül içinde saklanacak.

Bayraktar AKINCI'dan Çakır seyir füzesiyle tam isabet! Yeni görüntüleri nefes kesti! İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Dragon kapsülünden çıkış anı! Gezeravcı uzaydan bağlandı! İşte Bakan Kacır'la görüşmesinden detaylar İşte Alper Gezeravcı'yı taşıyan uzay aracının fırlatılış anı! Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu Taksim Meydanı'nda canlı izlenebilecek