Belli saatler arası sokak kısıtlaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 günlük mesaisini koronavirüsün tehlikeli tırmanışa geçtiği İstanbul'a ayırırken, önce 112 Acil Komuta Merkezi'ne gitti, daha sonra ise İstanbul Valiliği'nde Vali Ali Yerlikaya ve ilçe belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulunan Bakan Koca, İstanbul'un alarm verdiğini söyledi, 28 ilçede vakaların yüzde 50'den fazla arttığını bildirdi. Tehlike çanlarının çaldığı İstanbul için özel önlemler gündeme geldi.

Kış mevsimi ile birlikte yeniden tırmanışa geçen koronavirüs Avrupa'yı esir almış durumda. Türkiye'de de tehlikeli bir tırmanış sözkonusu. Özellikle Megakent İstanbul'da vaka sayısı hızla yükseliyor. Kentteki vakalar ülke genelinin yüzde 40'ını oluşturuyor. 

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler!