Belhanda sabırları taşırdı!

Bir süredir Galatasaray'dan ayrılığı gündemde olan Belhanda'nın, yöneticilerle konuştuğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu sarı-kırmızılı yöneticilere "Bonservisimi verin gideyim" tepkisinde bulundu.

Süper Lig'in ilk 4 haftasında 7 puan toplayan Galatasaray'da tartışmalı oyuncuların başında Younes Belhanda geliyor.

Sarı kırmızılı takımda başkan Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle %15'lik indirimi kabul etmeyen 2 oyuncu olduğunu söylemişti. Cimbom'da bu 2 isimden biri ise Belhanda.

Koronavirüs sürecinde kulübe ihtarname gönderen ve indirime yanaşmayan futbolcunun "Bana hâlâ yeni sözleşme önermediniz" çıkışı, yönetimdeki herkesi şaşırttı.

"BONSERVİSİMİ VERİN GİDEYİM"

Spor Arena'nın haberine göre; Faslı oyuncunun transferin son saatlerinde sarı kırmızılı yöneticilere, "Sözleşmemi uzatırsanız maaşımı düşürürüm. Yoksa aynı şartlarla oynarım" dediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da yönetimin Belhanda'nın bu talebi karşısındaki cevabı ise, "Biz sana kulüp bul, diyoruz. Sen yeni sözleşme diyorsun" oldu.

Belhanda, Cimbom'un net tavrı sonrası "Sözleşmemi uzatmazsanız ücretimi indirmem. Son yılımda da aynı şartlarla oynarım. Ya da bonservisimi verin gideyim" derken, Galatasaray indirime gitse dahi yeni sözleşme imzalamayacağını iletti.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber