Belediyeye sinirlenen vatandaştan göle dönen caddede ilginç tepki: Ağ atıp balık tutmaya çalıştı!

Edirne Kocasinan'da şiddetli yağmur sonrası göle dönen sokaklara vatandaşlardan ilginç bir tepki geldi. Yollardaki alt yapı sorununa dikkat çekmek isteyen Zekeriya Kurt isimli bir vatandaş, göle dönen caddeye balık ağı attı. Bu davranış karşısında şaşkınlığa uğrayan vatandaşlar o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

This browser does not support the video element.

Edirne’nin Kocasinan Mahallesinde etkili olan şiddetli yağışlar sonrası cadde ve sokaklar göle döndü. 

ALT YAPI SORUNUNA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPMIŞ

Göle dönen yollarda alt yapı soruna değinmek için Zekeriya Kurt isimli bir vatandaş, göle dönen caddeye balık ağı atarak tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar ise o anları cep telefonlarına kaydederek, ‘rasgele’ dedi.

'BELEDİYE YETERLİ ÇALIŞMA YAPMIYOR'

Vatandaşlar, alt yapı sorunundan dolayı her yıl kış aylarından caddelerin göle döndüğünü ve Edirne Belediye'nin alt yapı konusunda yeterli çalışma yapmadığını öne sürdü.
Vatandaşlar ise alt yapı sorununa sosyal medyadan isyan etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!