Belediye başkanı eşini korona partisinde bastı! Cezadan kurtulamadı...

Koronavirüsün merkez üssü olan ABD'de her gün yüzlerce kişi yaşamını yitiriyor. Virüs önlemleri kapsamında partiler yasaklandı. Ancak kimileri bu yasağa aldırmadan gizli partiler vermeye devam ediyor. O partilerden birine baskın düzenleyen polis, belediye başkanının eşini görünce neye uğradığını şaşırdı. Kadının başkanın eşi olması, cezadan kurtulmasına engel olamadı.

Vali tarafından hayata geçirilen 'karantina' kuralına uymayan vatandaşları uyarmak amacıyla geçen cuma günü bir basın toplantısı düzenleyen Walker, "Bunlar oldukça kritik zamanlar, size evlerinizde kalmanız için yalvarıyorum. Anne-babalar lütfen çocuklarınızı evde tutun. Bunu yapmak sağlınız için hayati önemde" çağrısında bulundu. Ancak işi çağrıyla bırakmayan Walker, karantina kurallarını uygulamak konusunda polise de talimat verdi ve kuralları ihlal edenleri ihtar hatta tutuklama konusunda yetkilendirdi.

Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! A101'e ucuza Tiny House geliyor! Mermi yutturup, gecelik giydirmişlerdi! Cezaları açıklandı Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Günlük burç yorumları 23 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu!