Beklenen haberi Okan Kurt verdi!

Geçtiğimiz günlerde Alişan ve eşi Buse Varol’un ikinci bebek beklediği düşünülüyordu. Varol’un hamile olduğu sorularını Okan Kurt sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bildirdi.

Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, zafer işareti yaptığı pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Takipçileri Varol'un paylaşımına "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yapmıştı.

Ünlü çift bu konuda bir açıklama yapmamıştı. Ancak açıklama Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'tan geldi. Kurt Alişan'ın doğum gününü kutlarken bebek müjdesini de verdi. Kurt paylaşımında "Yeni yaşında ikinci evladın sana en büyük hediye, Rabbim evlatlarını ve güzel kalpli eşini sana bağışlasın" dedi.

Şarkıcı Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bebekleri Burak, geçtiğimiz sene dünyaya geldi.

Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! İşte anlaşmanın detayları Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar...
Sonraki Haber