BAYKAR ücretsiz tablet başvuru formu! BAYKAR bedava tablet başvurusu nasıl yapılır?

BAYKAR ücretsiz tablet başvuru formu! BAYKAR bedava tablet başvurusu nasıl yapılır? Pandemi süreci ile birlikte eğitim hayatına ara verilmişti. BAYKAR Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar uzaktan eğitimi desteklemek için bedava tablet dağıtılacağını duyurdu. İşte detaylar...

BAYKAR bedava tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet nasıl alınır? 2020'nin başlarında ortaya çıkan covid-19 virüsü nedeni ile uzaktan eğitim ile bitirilen eğitim döneminin ardından. Eğitimden geri kalınmaması için yeni dönem için uzaktan eğitim bugün başladı. Birçok çocuğun eğitimine devam edebilmesi için bedava tablet dağıtımlarıda başladı. Peki BAYKAR bedava tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet nasıl alınır?

BAYKAR TABLET YARDIMI NASIL ALINIR?

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Bayraktar "Fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktık. Engeller kaldırıldığında öğrencilerimizin bizi daha güzel bir geleceğe ulaştıracağına inanıyoruz" dedi.

Kampanya kapsamında hediye edilecek tablet bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığı ile koordinasyon halinde ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak. Ne zaman ve nasıl dağıtılacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem'in yaptıkları aileyi karıştırdı!
Sonraki Haber