'Bayılsaydım parçamı bulamazlardı'

Trabzon'da evinin yakınında 1'i pitbull, 2'si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğrayan Huriye Kaya'nın sol kolu dirseğinden kesilmişti. Taburcu olduktan sonra yaşadığı dehşeti anlatan Kaya, sorumluların cezalandırılmasını istedi. 57 yaşındaki Kaya'nın durumuna hayvanseverlerin sessiz kaldığını belirten ve inatla gündeme getiren gazeteci Mehmet Ali Önel, yöneticilere çağrıda bulundu.

This browser does not support the video element.

Olay, 11 Haziran'da, Of'un Aşağı Kışlacık Mahallesi'nde meydana geldi. Tekirdağ’dan memleketine çay hasadı için gelen Huriye Kaya, evinin yakınında 1'i pitbull, 2'si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeklerle uzun süre mücadele eden kadın, çığlık sesleri üzerine koşarak gelen çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

SOL KOLU DİRSEĞİNDEN KESİLDİ

Ağır yaralanan kadının parçalanan sol kolu dirseğinden kesilen, vücudunda yaralar bulunan Kaya, 1 ay sonra hastaneden taburcu oldu. 

Yaşadığı dehşeti DHA'ya anlatan Huriye Kaya, "Sabah erkenden çay bahçesine gitmek için evden çıktım. Olay yerine gelince baktım 3 köpek yolda yatıyor. Sessizce ilerlemeye çalıştığım anda bir anda ikisi sırtıma biri koluma saldırdı. Beni çeke çeke yolda sürüklediler. Üzerimde hiç kıyafet kalmadı. O anda pitbulun kolumu kopardığını gördüm. Bayılsaydım benim parçamı bulamazlardı. Can havli ile pitbulun boğazından sıkarak kolumu kurtarmaya çalıştım. O anda yukarıdan çay işçileri taşıyan biri beni gördü şok oldu. Üstümde hiç kıyafet kalmamıştı. Ne olduğunu anlamadım. Ben yardım istedim. Az ileride durdu. Sonra köpeklerin sahibine ve komşulara haber verdi. Beni oradan kurtarıp hastaneye kaldırdılar’’ diye konuştu.

MEHMET ALİ ÖNEL İSYAN ETTİ: ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Kaya'nın durumunu sık sık gündeme getiren gazeteci Mehmet Ali Önel, "Sözde hayvanseverler bu kadın için tek söz etmedi. Urfa'da köpeklerin parcaladığı 3 yaşındaki çocuk için etmedikleri gibi...Bu güruhun baskılarıyla sokak köpeklerini önceleyip insan güvenliğini ikinci plana atan yöneticiler de sessiz... Allah bildiği gibi yapsın!" diyerek isyan etti.

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...