Bayılma taktiği verilen Harun bakın kim çıktı!

Arnavutluk'ta yakalandığı sırada FETÖ'cü arkadaşlarının 'Bayılma numarası yap Harun' dediği FETÖ'cü Harun Çelik'in, bir dönem örgüt içerisinde askerlerden sorumlu olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Arnavutluk'ta, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda yakalanan Harun Çelik hakkında savcılıkça hazırlanan sevk yazısında, şüpheli Çelik'in bir dönem örgüt içerisinde askerlerden sorumlu olarak görev yaptığına ilişkin tespitlere yer verildi.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve MİT) tarafından Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirilen şüpheli Çelik hakkında yürütülen soruşturmadaki detaylar ortaya çıkmaya başladı.

BYLOCK'ÇU...

Şüpheli Çelik hakkında savcılıkça hazırlanan sevk yazısında, şüphelinin kendine ait telefon numarası üzerinden örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullancısı olduğu belirtilirken, şüpheli Çelik hakkında ifade veren iki itirafçının beyanlarına yer verildi.

TUTUKLANDI

FETÖ soruşturması kapsamında aranırken MİT tarafından Arnavutluk'ta yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüpheli Harun Çelik tutuklandı.

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için final kararı Dünya Bankası'ndan dikkat çeken altın analizi! 2024'te rekor kıracak Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu!
Sonraki Haber