Bay Yanlış'a damga vuran öpüşme sahnesi!

Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış bir haftalık aranın ardından merakla beklenen 6. bölümüyle ekrana geldi. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı Bay Yanlış'ın 6. bölümüne Özgür ve Ezgi arasındaki romantik anlar ve ilk defa öpüşmeleri damga vurdu.

Kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış, Kurban Bayramı nedeniyle ekrana bir hafta ara vermişti. Sevilen dizi 6. bölümüyle 7 Ağustos Cuma akşamı Fox TV'de ekrana geldi.

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği Bay Yanlış'ın 6. bölümüne Özgür ve Ezgi arasında romantik anlar ve öpüşme sahnesi damga vurdu. Ancak ikilinin öpüştüğü anların Özgür'ün rüyası olduğu ortaya çıktı.

 BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bay Yanlış dizisinin 14 Ağustos Cuma ekrana gelecek olan 7. yeni bölümünden ilk fragman da Fox TV tarafından yayınlandı.

Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi Çılgın Sayısal Loto sonuçları 17 Nisan 2024! Google ile İsrail arasındaki Nimbus Projesi'ni protesto eden Google ça
Sonraki Haber