Bay Yanlış dizisinden ilk kareler

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaşacağı yeni dizi Bay Yanlış'tan ilk kareler geldi. Dizinin romantik komedi türünde, farklı şekilde başlayıp aşka uzanan bir öykü anlatacağı ifade edildi.

Yaz ekranının iddialı dizilerinden Bay Yanlış'tan haber var; çekimleri İstanbul'da devam eden yapımdan ilk kareler basınla paylaşıldı.

ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE OLACAK

Can Yaman'la Özge Gürel'in başrolleri paylaştığı romantik komedide ikiliye Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.
Senaryosunu Aslı-Banu Zengin'in yazdığı, Deniz Yorulmazer'in yönettiği Gold Film imzalı dizinin konusu şöyle:

Özgür (Can Yaman), zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi ise (Özge Gürel), yanlış ilişkilerden yorulmuş bir genç kızdır. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, ona bir anlamda danışmanlık yapmaya, hoşlandığı erkeği elde etmesi için taktikler vermeye başlar ve...

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber