Başsavcılıktan Ekrem Yeter'in beraatine itiraz!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinin Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter hakkında başsavcılığın mahkumiyet mütalaasına aykırı olarak verdiği beraat kararının bozulması istemiyle istinafa başvurdu.

Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Ekrem Yeter hakkında verdiği beraat kararında, Yeter'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'leri bulundurması, 2013 yılı öncesi örgütün toplantılarına katılması, örgüte müzahir olduğu değerlendirilen bir dernekte yöneticilik yapması, Bank Asya'da rutin hesap hareketlerinin olması şeklindeki eylemlerinin sempati ve iltisak boyutunu aşan, örgüt üyesi olduğunu ispat etmeye yeterli örgütsel faaliyetler kapsamında değerlendirilemeyeceği ifade edilmişti. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin başsavcılıkça verilen mahkumiyet mütalaasına aykırı olarak verdiği beraat kararının bozulması istemiyle istinaf mahkemesine başvurdu. 

Fenerbahçeli Szymanski gol atmayı unuttu Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı
Sonraki Haber