Basketbol takımı kaptanı lojmanda ölü bulundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) kaptanı Ziya Berhan Kılıç, takım lojmanındaki odasında ölü bulundu. Kaptanın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

This browser does not support the video element.

ÇBSK kaptanı Ziya Berhan Kılıç (30), takımın hafta sonu Bursa deplasmanında oynayacağı maç için sabah Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen antrenmanına izin alarak katılmadı. Kaptan ikinci antrenmana da katılmayınca ailesine haber verildi.



Kaptan Kılıç'a uzun süre telefonundan da ulaşamayan ailesi yaşadığı eve geldi ve takım lojmanının kilitli olan oda kapısını kıran ağabeyi korkunç manzara ile karşılaştı.

Sporcunun ağabeyi ve babası genç sporcuyu yatağında hareketsiz buldu. Acil olarak lojmana gelen sağlık ekipleri kaptanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan incelemelerin ardından ÇBSK takım kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"