Başkan amca hediyelerle çocukları sevindirdi

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yeni eğitim hayatına girilmesiyle her yıl düzenlenen kırtasiye yardımını bu yıl da gerçekleşti. Çocuklara hediyeler dağıtarak sevindirdi.

2022-2023 yeni eğitim- öğretim yılına girilmesiyle birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, her yıl düzenledikleri kırtasiye yardımını bu yıl da gerçekleştirdi. anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye ederek çocukları sevindirdi.

Alfabeye ‘merhaba’ diyen minik öğrencilere hediye edilen kırtasiye malzemeleri Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer ve ilçe protokolü tarafından dağıtıldı. Velilerle görüştü

Altınova Hürriyet Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştirilen kırtasiye yardımı ve maske dağıtımı töreninde ilkokula bu yıl başlayan öğrencilerle bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, velilerle de sohbet etti. Okul bahçesinde yapılan törende ilçe protokolü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber