Barbaroslar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barbaroslar dizisi 6. bölüm ile 21 Ekim akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Son bölümde; Alp tüm gerçekleri anlatmak üzereyken Feride araya girerek olayların büyümesini önlüyor. Peki, Barbaroslar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Barbaroslar 6. bölüm ile bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Barbaroslar dizisinin son bölümünde, Baba Oruç ve tayfası zulme uğrayan köylüleri kurtarmak adına harekete geçiyor.

Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından Baba Oruç ve tayfası saldırıya uğruyor. Peki, Baba Oruç ve leventler bu saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi? Diğer yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüşlerdi. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter’i İskenderiye’den çıkarabilecek mi?

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?

Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı gerçekten başarabilecek mi? Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak?

Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle