Halk TV'nin 'özgür medya' anlayışı

Ulusalcı kimliği ile bilinen yazar Banu Avar,  katıldığı bir canlı yayında Halk TV'nin gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Kanala bedava program yapmayı teklif ettiğini belirten Avar, "Herkes kendi yandaşını istiyor. CHP’li olacaksın. Ben değilim yani..." ifadesini kullandı.

This browser does not support the video element.

Kendileri gibi düşünmeyenlere tahammül edemeyen Halk TV, CHP'li belediyelerden aldığı ödemelerin hakkını yine verdi.

Ulusalcı kimliği ile tanınan yazar Banu Avar, bir YouTube kanalında katıldığı programda bu durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Halk TV’ye bedava program yapmayı teklif ettiğini söyleyen Avar, teklifinin kabul görmediğini belirtti.

"KENDİ YANDAŞINI İSTİYOR"

Avar şunları söyledi;

“Halk TV’ye bedava program teklif ettim. Hiç bir para talebim yoktu hatta bunu Semra Topçu’ya söyledim. Baktım Semra bana dönmüyor. Anladım hicap etti o. Utandı. Belli ki iyi dönüş almadı. Beni de arayamadı. Halk TV’de böyle diyor. Çünkü herkes kendi yandaşını istiyor. CHP’li olacaksın. Ben değilim yani. Ben partili değilim.”

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle