Bankayı soymaları 1 dakika sürdü ama...

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki özel bir banka soyuldu. Kar maskeleriyle bankaya giden iki şahıs, bir dakika içinde kasayı alıp kayıplara karıştı. Soyguncuların kaçtığı minibüsün de çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgileri göre, olay saat 04.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesi Dikmen Caddesi üzerinde meydana geldi. Kar maskeli 2 soyguncu, caddedeki özel bir bankanın önüne daha önceden Mürsel Uluç Mahallesi’nden çaldıkları 06 LB 819 plakalı ve B.T.’ye ait olan minibüsle geldi.

1 DAKİKADA SOYDU

Daha sonra bankanın kapısını zorlayarak içeriye giren hırsızlar, içeride gözlerine kestirdikleri bir kasayı alarak çalıntı minibüsle kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin araştırmasının ardından soyguncuların bankayı toplam 1 dakikada soyduğu anlaşıldı.

KASADA PARA YOKTU

Öte yandan çalınan kasanın içerisinde bankada çalışan güvenlik görevlisinin silahı ve çeşitli evrakların bulunduğu öğrenildi.

Polis, olaya ilişkin başlattığı inceleme kapsamında maskeli soyguncuları ve çalıntı minibüsü araştırıyor.

İHA

Tarih 'Şampiyon Galatasaray' diyor! İşte iki takımın geçmiş yarışları Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası skandal hakarete soruşturma! Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye yeni kredi! İmzalar atıldı
Sonraki Haber