Bankalar bugün açık mı? 31 Mart banka çalışma saatleri!

Bankalar bugün açık mı? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına neden oldu. Birçok iş yeri geçici olarak faaliyeti durdurdu. Çoğu kişi bankaların açık olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Bankalar bugün açık mı? 31 Mart banka çalışma saatleri! Detaylar haberimizde...

Bankalar bugün açık mı? COVID-19 salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Birçok kişinin ölümüne sebep olan salgın Türkiye'de de görüldü ve 168 kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Türkiye'de birçok iş yeri geçici bir süreliğine faaliyeti durdurmuş bulunmakta. Çoğu kişi bankaların çalışma saatlerini araştırmayı sürdürüyor. Peki, Bankalar bugün açık mı? 31 Mart banka çalışma saatleri! Detaylar haberimizde...

BANKALAR BUGÜN AÇIK MI?

Bankalar, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınına karşı birçok tedbiri alarak çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Bankaların bir kısmı mesai saatlerini 12.00-17.00 aralığına çekti.

Bankaların bir kısmı Türkiye Bankalar Birliği’nin önerisini baz alarak mesai saatlerini 12.00-17.00 aralığına çekerken, bazı bankalar da 09.00-17.00 saatleri arasında müşteri kabul edeceğini duyurdu.

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ
Akbank, salgının yayılımında en önemli etkenlerden biri olan teması en aza indirmek için önemli tedbirler aldı. Uzaktan çalışma imkanı olmayan bazı şubelerde ise çalışanlara dönüşümlü olarak idari izin veren banka, şube çalışma saatlerinde değişikliğe giderek mesai saatlerini 12.00-17.00 olarak belirledi.

DENİZBANK ÇALIŞMA SAATLERİ
Şubeler 12:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

GARANTİ ÇALIŞMA SAATLERİ
23 Mart itibarıyla 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayan banka, müşterilerinin finansal işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilmesi için yeni bir değerlendirmeye kadar ATM'lerden günlük para çekme limitlerini en yüksek tutar olarak 5 bin liraya çıkarttı.

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ
Halkbank, müşterilerinin sağlığını ön planda tutarak bankacılık işlemlerini şubelere gitmeden, mobil, internet şubesi, Bank24'ler ve Halkbank Dialog kanallarından 7/24 kolaylıkla gerçekleştirebileceğini duyurdu. Halkbank, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

ING ÇALIŞMA SAATLERİ
Şubeler geçici bir süre için sizlere 12:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum!
Sonraki Haber