Banka Şubeleri Kaça Kadar Açık? 20 Mayıs hangi banka kaç saat çalışıyor?

Banka Şubeleri Kaça Kadar Açık sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ramazan Bayramı öncesi bankadaki işlemlerini halletmek isteyenler banka şubelerine gitmeden önce bankalar açık mı merak ediyor.Sokağa çıkma yasağı sonrası bankalara gidecek olanlar, kamu veya özel banka şubelerinin çalışma saatlerini, bankaların kaça kadar açık olduklarını haberimizden takip edebilirler...

Banka Şubeleri Kaça Kadar Açık sorusu sokağa çıkma yasağı sonrası vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ramazan Bayramı'nda uygulanacak sokak kısıtlaması öncesi bankalardaki işlemlerini bitirmek isteyenler, hangi bankanın kaça kadar açık olduğunu merak ediyor. Kamu, özel banka şubelerinin çalışma saatlerini, banka şubelerinin kaça kadar olduğunu, 20 mayıs banka çalışma saatlerini merak edenler detayları haberimizden takip edebilirler...


BANKA ŞUBELERİ KAÇA KADAR AÇIK?

Corona virüs nedeniyle Türkiye Bankalar Birliği tarafından çalışma saatleri ile ilgili alınan tavsiye kararının ardından özel bankaların büyük çoğunluğu çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Mayıs ayı başından itibaren ise özel bankalar normal çalışma saatlerine geri dönmeye başladı. Bankalar 09:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

20 MAYIS HANGİ BANKA KAÇ SAAT ÇALIŞIYOR?

Ziraat Bankası, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. ATM, internet, mobil bankacılık kanalları ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden EFT ve havale işlemlerini belirli süreliğine ücretsiz hale getiren banka, günlük minimum para çekme limitini de 5 bin liraya çıkardı.

GARANTİ BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

Garanti Bankası 6 Mayıs itibari ile çalışma saatlerinin 09:00-12.30 ve 13.30-17.00 olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

İş Bankası şubeleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren normal çalışma saatleri olan 09:00 – 12:30 / 13:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılacak.

Bununla birlikte, kısıtlamaların devam ettiği görece daha riskli illerde gerekli hallerde, toplum sağlığını korumaya yönelik farklı tedbirler alınabilecektir.

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Akbank çalışma saatleri 6 Mayıs itibari ile normale döndü. Banka 09.00 ve 17.00 saat aralığında hizmet verecek.

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Halkbank, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Banka şubeleri 09.00-17.00 saatlerinde, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tedbirlere uygun olarak çalışmaya devam ediyor.

Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm... “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu
Sonraki Haber