Banka Şubeleri Kaç saat açık? Banka şubeleri hangi saatler arasında çalışıyor? İşte liste

Banka Şubeleri kaç saat açık? Koronavirüs salgını nedeniyle çalışma saatlerini değiştiren bankalar, alınanan tedibrler ve vaka sayılarında ciddi düşüşler nedeniyle çalışma saatlerinde tekrar güncellemeye gitti. Özel banka şubeleri kaç saat açık, banka şubeleri hangi saatler arasında hizmet veriyor merak eden vatandaşlar aramalara devam ediyor. İşte detaylar...

Banka Şubeleri kaç saat açık? Salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bankalar çalışma saatlerinde değişilkliğe gitmiş bir çok banka evden çalışma programına geçmişti. Ancak vaka sayılarındaki ciddi düşüş sonrası bankalar şubelerini açmış çalışma saatlerini güncellemişti. İşte banka şubelerinin çalışma saatleri ve detaylar...,

Hizmet noktalarında faaliyetlerini saat 12:00-17:00 arasını çeken özel bankalardan bazıları 4 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla şube çalışma saatlerinde yeniden değişikliğe gidiyor.

BANKA ŞUBELERİ KAÇ SAAT AÇIK?

Denizbank'ın ardından 4 Mayıs itibarıyla Finansbank da şube çalışma saatlerini tekrar 09:00-17:00'a çekerken, Şekerbank şubeleri ise 10:00-17:00 arasında açık olacak. TEB, 5 Mayıs Salı günü itibarıyla pilot şubelerde eski çalışma saatlerine dönerken, İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye'de ise şimdilik şubeler yarım gün hizmet vermeye devam edecek.


HANGİ BANKA KAÇ SAAT AÇIK?

Bloomberg'ten Sefer Yüksel'in haberine göre koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 22 Mart'taki tavsiye kararına uyarak şube ve hizmet noktalarında faaliyetlerini saat 12:00-17:00 arasını çeken bözel bankalardan bazıları 4 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla şube çalışma saatlerinde yeniden değişikliğe gidiyor. İlk olarak Denizbank, Nefes Projesi kapsamında şubelerde yığılma olmaması için 28 Nisan Salı günü şube çalışma saatlerini yeniden 09:00-17:00 arasına çektiğini duyurmuştu.


HANGİ BANKA KAÇ SAAT AÇIK?

Denizbank'ın ardından Finansbank da 4 Mayıs Pazartesi günü şubelerin yeniden sabah 09:00'da açılacağını duyurdu. Şubelerin açılma saatlerini kademeli olarak eski haline çekecek olan diğer bankalar ise Şekerbank ve TEB. Şekerbank, 4 Mayıs itibarıyla şubelerin çalışma saatini saat 10:00-17:00 olarak belirledi. TEB ise 5 Mayıs Salı günü itibarıyla pilot şubelerinin açılış saatini 09:00'a çekerken, kademeli olarak eski düzene geçeceği öğrenildi.

DENİZBANK,AKBANK,GARANTİ BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Bankalar müşterilerine geçtikleri bilgilendirme SMS'lerinde, müşterilerinden, bankacılık işlemleri için öncelikli olarak cep şubesi, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi kanallarının kullanılmasını istedi.

Akdeniz'de gece vakti deprem! Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı!
Sonraki Haber