Su altında miteolojik dünya! Su Altı Heykel Galerisi dalış tutkunları için sergileniyor

Balıkesir’in değerleri temasıyla heykeltıraşların elinde şekillenen Marmara mermerleri, Gömeç Gemiyatağı ve Tilki Koyu'nda oluşturulan Su Altı Heykel Galerisi'nde dalış tutkunları için sergileniyor. Heykellerin ilk ziyaretçisi dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen oldu. İşte detaylar…

Balıkesir’in değerleri temasıyla heykeltıraşların elinde şekillenen Marmara mermerleri, Ege Denizi'nin en güzel koylarından olan Gömeç ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Gemi Yatağı Koyu ve Tilki Koyu karşısında su altı güzellikleriyle buluştu. Heykeller, şehrin kültürel mirasını geçmişten günümüze taşıyarak Balıkesir'i tüm dünyaya tanıtacak.

Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Günlük burç yorumları 18 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Bankaların emekli promosyonu yarışı hız kazandı! 18 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Tokat'ta gece yarısı korkutan deprem! Vatandaşlar panikle sokağa çıktı 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!