Bakıcılık yaptığı 400 bebeği göz kırpmadan öldürdü! İşte tarihin en acımasız katili!

İngiltere'nin Viktorya döneminde eşinin ölümünün ardından 30 yıl boyunca bakıma muhtaç bebeklere para karşılığında bakan ve bu süreçte 400 bebeğin ölümüne sebep olan Amelia Dyer, tarihin en acımazsız seri katili olarak biliniyor. İşte, Dyer'in akıllara durgunluk veren hikayesi...

Amelia Dyer, tarihin en acımasız ve kötü şöhretli seri katillerinden biriydi. İngiltere’deki Viktorya döneminde yaklaşık 30 yıl boyunca bakmak için aldığı 300 ila 400 bebeği öldürdü. Eğitimli bir hemşireydi ve para karşılığında istenmeyen bebeklere bakıyordu. Dyer’ın yaptığı bu işe “bebek çiftçiliği” deniyordu. Kocası öldükten sonra para kazanmak için bu işi yapmaya başlamıştı. Ancak bakımını üstlendiği bebekleri büyütmek yerine onları öldürdü. Bu nedenle İngiltere’nin gelmiş geçmiş en acımasız katillerinden biri oldu.

Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! 18 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!