Bakan Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e sert cevap: Örgüt yalakaları...

Cezaevindeyken ölüm orucuna başlayan daha sonra kaldırıldığı hastaneden ise DHKP-C'nin talimatı ile çıkartıldıktan sonra vefat eden Grup Yorum'dan Helin Bölek'in ölümü üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı paylaşıma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert cevap geldi. Bölek'in hastaneden CHP'li vekillerce çıkartıldığını hatırlatan Soylu, Özgür Özel'e, "Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları" diye cevap verdi...

Grup Yorum'dan Helin Bölek'in ölümünün ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Grup Yorum mensubu sanatçı Helin Bölek'in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içindeyiz. Gün, ölüm orucunu sürdüren Mustafa Koçak ve İbrahim Gökçek'i yaşatmak için harekete geçme günüdür. Talepler yerine getirilmeli, toprağa yeni bir canın düşmesi engellenmelidir."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP'li Özel'e cevabı çok sert oldu. Bölek'in örgüt talimatı üzerine CHP'li vekillerce hastaneden çıkartıldığını hatırlatıp örgüt yalakalığı yapmakla suçladı. Soylu sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Hastaneye kaldırıldığı halde DHKP-C’nin talimatıyla tedavisini engelleyerek hastaneden çıkartıp ölüme yatıran sizin milletvekilleriniz.

Ölümü kutsallaştırıp DHKP-C’nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz  @eczozgurozel

Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları"

Meteorolojiden İzmir için fırtına ve toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Ankara için fırtına uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber