Bakan Soylu: Bize neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Diyarbakır anneleri ile görüşen Bakan Soylu, daha sonra yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Soylu, "Bize hesap soracaklarmış, terörü bitirdiğimizin, FETÖ’yü tasfiye ettiğimizin mi hesabını soracaksınız?" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'a ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır anneleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Soylu, daha sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Burada yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Soylu, şu ifadeleri kullandı;

Bir alt yapımızı güçlendirdik. Onlar batının tuzağı ile çok geriye düştüler. Batı ile mesafeyi açmak için çok çabaladılar. AK Parti Türkiye’nin her yanına elini uzattı. Türkiye eski günlerine dönmesin güçlü bir şekilde ilerleyebilsin diye. Türkiye güçlü bir şekilde ayakta durmaktadır.

Bu siyasi muhalefet hem miyoptur uzağı göremez hem de yakını. Salgın döneminde mağdur olmadan, hesap sorulmadan tedavi edildi. Devletimizin bütün birimleri el ele oldu.

Hangi fitneyi ortaya koyarlarsa koysunlar Türkiye çok büyük adımlar attı. Recep Tayyip Erdoğan geri kalmışlığı attı.

Biz gece dün gece 2-2 buçukta şehrin merkezindeydik. Huzur da ekonomik zenginlik de Diyarbakır’ın hakkı.

"ALLAH BİZE 10 TANE BÜYÜKELÇİNİN ŞIMARTTIĞI BİR SİYASET NASİP ETMESİN"

Bize hesap soracaklarmış, terörü bitirdiğimizin, FETÖ’yü tasfiye ettiğimizin mi hesabını soracaksınız. Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu Avrupa’nın 10 büyükelçisi ile. Halep ordaysa arşın burada. 2023’ü beklersin boyunun ölçüsünü alırsın. Allah bize 10 tane büyükelçinin şımarttığı bir siyaset nasip etmesin. Cumhur ittifakının yapacağı çok iş var. Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı çok iş var.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber