Bakan Koca'nın uyardığı illerde durum vahim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka artışı konusunda özellikle uyardığı Ankara, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Gaziantep'in yoğunluk haritası güncellendi. En yoğun rengi temsil eden kırmızıya bürünen haritalar, görenleri endişelendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, dört ili örnek vererek maske, mesafe ve temizlik uyarısında bulundu.  

Bakan Koca, "Temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranları Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1,3 kat arttı. İller bazında artış örnekleri: Şanlıurfa 1,7, Ankara 1,6, Diyarbakır 1,4, Gaziantep 1,3 kat. Bu verilerden çıkarmanız gereken sonuç; maske, mesafe, temizlik uyarısıdır" paylaşımında bulundu. 

İşte Hayat Eve Sığar uygulamasına göre, o şehirlerde koronavirüs yoğunluk haritası...

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!