Bakan Koca'dan yeni aşı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk olarak kendisinin vurularak başlattığı aşılama çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, bir aşı çalışmasına ilişkin pratik bilgiler içeren bir de video paylaştığı mesajında "Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız" dedi.

This browser does not support the video element.

Türkiye, geçtiğimiz çarşamba akşamı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ilk koronavirüs aşısını  vurulması ile birlikte yeni süreç resmen başlamıştı. 

Öncesinde ise aşı programını görüşmek üzere Koca'nın başkanlığında Bilim Kurulu toplanmıştı. 

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere siyasi liderlerin toplumdaki tereddütü gidermek için öncelikli olarak aşılanması çağrısında bulunulmuştu. 

Erdoğan, Bahçeli, Akşener ve çok sayıda parti genel başkanı bu çağrıya olumlu cevap vererek aşılarını yaptırmıştı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama çalışmasına ilişkin bu akşam yeni bir paylaşımda daha bulundu. Bir video eşliğindeki mesajında Bakan Koca, "Aşı uygulaması hakkında pratik bilgilere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız." ifadesini kullandı.

Bu arada aşı çalışmasında şu ana kadar 678 bin 59 kişiye koronavirüs aşısı yapıldı.

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı