Bakan Koca'dan İsmet Özel açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türk şiirinin yaşayan efsanesi ve İstiklal Marşı Derneği'nin kurucusu İsmet Özel'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel ile telefon görüşmesi yaptığını belirten Koca, "Genel durumunda bir sorun yok. Yakından takip ediliyor, ben de yakından takip ediyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kalp krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılan Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel'le telefonla görüştü. 

İstiklal Marşı Derneği'nin de kurucusu olan Özel'in sağlık durumu ili ilgili bilgi veren Koca, "Kendisiyle 2 saat kadar önce telefonla görüştüm, genel durumunda bir sorun yok. Yakından takip ediliyor, ben de yakından takip ediyorum. Türk edebiyatının son dönem önemli şairi ve aynı zamanda önemli bir fikir adamı olan İsmet Özel'e buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve Rabbim'den acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar... Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu gidiyor mu?
Sonraki Haber