Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul 112 Komuta Merkezi'ne ziyareti sonrası çalışanlara tatlı bir sürpriz yaptı. Bakan Koca, bir sağlık çalışanının ziyaret sırasındaki arzusu olan aşureyi unutmadı. Tüm komuta merkezindeki sağlık çalışanlarına aşure gönderen Koca'nın bu jestini aşureyi isteyen 112 görevlisi sosyal medyadan paylaşarak duyurdu.

This browser does not support the video element.

112 Acil çalışanı Gamze Acar sosyal medya hesabından "Bugün İstanbul 112 Komuta Merkezimize Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ziyarette bulundu. Bana ne istediğimi sordu, aşure dedim birden; sonrada birden ne görelim? Bakanımız tüm İstanbul 112 Ailemize aşure göndermiş. Biz bir aileyiz sizi seviyoruz." sözleriyle paylaşımında bulundu.

Koca bu mesaja, "Afiyet ve moral motivasyon olsun:) 112 Acil çalışanlarımızın her birine sevgi ve selamlar." cevabını verdi.

Koca'nın aşure sürprizi ile geceleri tatlanan 112 çalışanları sosyal medya hesaplarından paylaşarak Sağlık Bakanı'na teşekkür ettiler.

İşte o kareler...

Sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelesiyle LÖSEV 25 yaşında "Su içmek kanser yapar" diyen Doktor Gürkan Kubilay nedenini açıkladı Uzman isim uyardı: "Dolgu, burun ameliyatından daha tehlikeli" Büyüyen karnı için doktora gitti, karnından 7,5 kilo kitle çıktı! Erkekler dikkat! Uzman uyardı: 50 yaşından itibaren bu test yaptırılmalı Kilosu 100 bin TL'den alıcı buluyor