Bakan Akar'dan Yunanistan'a radar kilidi tepkisi! "Küstahlaştığını göstermektedir"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'a sert tepki göstererek, "Bu düşmanca tavır, NATO'nun temel ilkelerini hiçe sayacak boyutta küstahlaştığını göstermektedir." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Akar, 9'uncu Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Burchuladze ile ortak basın toplantısı düzenliyor.

 Bakan Akar'ın konuşmasından satır başları:

3 ülke arasındaki işbirliği artarak devam ediyor. Ermenistan'ın uzattığımız barış elini tutmasını bekliyoruz. Ermenistan anlaşmaya uyarsa istikrarın bir parçası olabilir.

YUNANİSTAN'A RADAR KİLİDİ TEPKİSİ

Yunanistan saldırgan politikalarına devam etmekte. Son olarak Yunanistan tarafından görev yapan uçaklarımıza radar kilidi atılmış ve tabi anında karşlığı verilmiştir. Bu düşmanca tavır, NATO'nun temel ilkelerini hiçe sayacak boyutta küstahlaştığını göstermektedir.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İlk yarı sona erdi Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!
Sonraki Haber