Bakan Akar duyurdu: Pençe-Kilit'te 491 terörist öldürüldü!

Bakan Akar, Pençe Kilit operasyonu kapsamında 491 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. 'Terör koridoruna müsaade etmedik, etmeyeceğiz." diyen Bakan Akar, "Tek hedefimiz teröristler." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale'de açıklama yapıyor. Bakan Akar "Pençe-Kilit'te 491 terörist öldürüldü." dedi.

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Halkımızı, sınırlarımızı korumak için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Bizim tek hedefimiz teröristler. Orada hiçbir teröristin hareketine müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bütün komşularımızın sınırlarına, egemenlik haklarına saygılıyız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

DEAŞ'la mücadeleden bahsediyorsunuz, binlerce km'den geliyorsunuz. Onlarla ilişkilerinizi kesin diyoruz muhataplarımız. DEAŞ'la mücadele eden tek ordu TSK'dır.

Rusya, ABD ve diğer ülkelerin verdikleri sözler var. Bunlara uymalarını hatırlatıyoruz. Ne zaman, nerede, ne yapmak gerekiyorsa neyi gerektiyorsa TSK bugüne kadar gerekeni yaptı. Diyoruz ki; Desteğinizi kesin, bunlarla bir yere varamazsınız. Sizinle işbirliği yapabilecek Türkiye'dir.

23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını dizisi 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit'in feryadı... Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada!
Sonraki Haber