Baht Oyunu hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Baht Oyunu hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın oynadığı Baht Oyunu saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu dizisi 4. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Kötü bahtını yaşayarak sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın, batıl inançlarını sorgulamasına sebep olan Bora ile yaşadığı sonsuz aşkı konu alan Baht Oyunu oldukça seviliyor.

Baht Oyunu Hangi Günler?

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın oynadığı Baht Oyunu dizisi Salı günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Baht Oyunu Saat Kaçta Başlıyor?

Baht Oyunu dizisi Salı akşamları Kanal D ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Rüzgar’ın Tuğçe’ye evlenme teklif etmesi sonrasında büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ada, yeniden kariyerine odaklanarak Bora’nın gözüne girmeye karar verir. Ali de Bora’nın Ada’ya ilgisi olduğuna dair şüpheleri olduğunu söyler. Bora’da bu şüpheleri tamamen reddederken Ada ile arasına mesafe koymak adına O’na ters davranmaya başlar.

Bora’nın kendisini işten çıkarmasından endişe duyarak Tuğçe’den yardım isteyen Ada, Bora’nın bu katı tutumuna anlam veremez. Bora ise eski kız arkadaşı Fulya ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirir. Ada ve Tuğçe, Bora’nın peşinden buluşma yerine gider. Gittikleri restoranda Ada ile Fulya arasında beklenmedik bir yaşanır. Bora’da her şeyden kaçmaya çalışsa da bir türlü Ada’dan kaçmayı başaramaz.

İstanbul Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var Dünya çalkalanırken Türk piyasaları toparlanıyor Bursa'da mobilya fabrikası alevlere teslim oldu
Sonraki Haber