Bahçeli'nin danışmanından Taşgetiren'e sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı olan Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşesinde Karar yazarı Ahmet Taşgetiren'e karşı ağır sözler sarf etti. "Ülkücüler daha kendilerine ettiğin hakaretleri, attığın iftiraları unutmadı" diyen Çiçek, "Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi…" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Karar yazarı Ahmet Taşgetiren’i MHP ve ülkücü düşmanı olmakla itham etti ve “Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi…” ifadelerini kullandı.

Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşesinde ‘Serok Ahmet ve Ahmet’ başlıklı yazısında, “Serok Ahmet’in sesi olmakta ve CHP’nin projelerine hizmet etmekte ‘Karar’ kılan gazetede, Ahmet Taşgetiren isminde bir yazar var… Kendisi tescilli MHP ve Ülkücü düşmanıdır” diyerek Taşgetiren’i hedef aldı. Çiçek şunları yazdı:

“Zaten sana Karar’da köşe verip, MHP’ye ve Sayın Bahçeli’ye saldırtmalarının temel sebebi, proje siyasetçilerin projelerinin hayata geçmesinde MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi önlerinde engel görmeleri değil mi? Serok Ahmet’in peşinde koşmanın misyonunu yerine getiriyorsun bunu anlıyoruz da sen yine de MHP’ye bulaşma… Ülkücüler daha kendilerine ettiğin hakaretleri, attığın iftiraları unutmadı… Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi… Biz seni Google ihtiyacı olmadan tanıyoruz, biliyoruz Ahmet Taşgetiren… Hadi ‘Karar’ kıldığınız ihanetlerinizde debelenmeye devam edin…"

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber