Bahçeli, Uzman çavuş-doktor kavgasına atıfta bulundu ve anlattı: Ülküdaşımıza gebersin dediler!

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Muğla'da Uzman çavuş-doktor kavgasına atıfta bulunak bir anısı anlattı. Bahçeli, "1970'li yıllarda hain bir kurşunun bedenine isabet ettiği bir dava arkadaşımız, Hacettepe'ye kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi vardı. Arkadaşımızın ülkücü olduğunu öğrenen birkaç doktor müsveddesi, bırakın gebersin demiştir. İşte o doktor müsveddelerinin çatı kuruluşu TTB'dir." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin gündeminde Muğla'da uzman çavuş A.A'nın saldırısına uğradığını öne sürerek şikayetçi olan fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği tespit edilen Dr. Tahir Tarımer ve Türk Tabipler Birliği vardı.Duruma tepki gösteren Bahçeli, "Muğla'da bir uzman çavuşumuzun maruz kaldığı durum bizleri üzmüştür. TBMM'ye sunulan ve ilgili komisyona havale edilen sağlıkta şiddetin sona erdirilmesi için kanunda değişiklik yapılmasını öngören tasarıyı ön koşulsuz kabul edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"YARALI ÜLKÜDAŞIMIZA 'GEBERSİN' DEDİLER"

Bu noktada unutamadığı bir anısını paylaşan Bahçeli, "1970'li yıllarda hain bir kurşunun bedenine isabet ettiği bir dava arkadaşımız, Hacettepe'ye kaldırılmıştı. O dava arkadaşımızın bir an önce tedavi altına alınması gerekiyordu. Çünkü hayati tehlikesi vardı. Arkadaşımızın ülkücü olduğunu öğrenen birkaç doktor müsveddesi, bırakın gebersin demiştir. Ülkücü hareket, kalpsizlerin oyunlarını bozarak bugünlere gelmiştir.

"BU DOKTOR MÜSVEDDELERİNİN ÇATI KURULU TTB'DİR"

İşte o doktor müsveddelerinin çatı kuruluşu TTB'dir. Dağdaki teröriste pansuman yapanla bunun ne farkı vardır. Doğu ve Güney Doğu'daki meskun mahal operasyonlarından dolayı uluslararası mahkemelerde yargılanmasını gerektiğini söyleyen bu kişi değil midir. Açık açık sesleniyorum. TTB mutlak suretle kapatılmalıdır." dedi.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber