Bahçeli bu konuşmasıyla ayakta alkışlandı! 'Kürt'e terörist denmez! Akşener özür dilemeli'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e HDP ve PKK üzerinden sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "İP Başkanı, bizim ve AK Parti'nin HDP'yi şeytanlaştırdığını ifade etmiş. Bu bayan HDP'nin zaten şeytan olduğunu bilmiyor mu?" dedi. Bahçeli, "Kürt'ten terörist olmaz! Kürde terörist denmez! Akşener özür dilemeli" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi.

"İP Başkanı, bizim ve AK Parti'nin HDP'yi şeytanlaştırdığını ifade etmiş." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Bu bayan HDP'nin zaten şeytan olduğunu bilmiyor mu?" diye sordu.

"KÜRT KARDEŞLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEMELİDİR"

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Şeytana açık yada gizli destek çıkmak, bir defa ayan beyan günahkarlıktır. İP'nin HDP'nin dibinde ne işi vardır? İP Başkanı bu iddiasını ispat etmek zorundadır. Kandil ve Pensilyanya arasında İP'ten köprü kuranlar bunun bedelini ağır ödeyecektir. Kürt'ten terörist olmaz! Kürde terörist denmez. Terörist PKK'dır, FETÖ'dür, DEAŞ'tır, DHKP-C'dir. Kürt kökenli kardeşlerimin terörle hiçbir bağlantısı yoktur, var diyen varsa vatan hainidir. İP Başkanı Kürt kardeşlerimizden özür dilemelidir.

Zilleti yalnızca siyasette aramak yeterli değildir, bunlar bazen araştırma şirketleridir, bazen güdümlü rapor üreten sözde düşünce kuruluşlarıdır, bazen sözde sivil toplum işbirlikçileridir. Ekranlarda, kürsülerde boy gösteren bu şer cephesinin yapısını, terörle elde edilememiş sonuçların siyasetle sağlamak oluşturmaktır. Milli varlığımız etnik kalıntı değildir, aşiret bozuntusu değildir. Kimliksizlere bir kez daha duyuruyorum ki adı Türk milletidir. Şırnaklı neyse Tekirdağlı odur. Tuncelili neyse Muğlalı odur. Hepsi birdir... Kürt kökenli kardeşlerimizin HDP ile bağı kalmamıştır. Biz insanımızın köküne, kökenine bakmayız, bölmeyiz, parçalamayız, dağıtmayız, bayrağa saygı var mı ona bakarız. 1000 yıl boyunca ne söylendiğine değer veririz.

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber