Bahçeli: Boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan şahsı fazla serbest bırakma!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den eski sınıf arkadaşı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "eski dost" uyarısı geldi... Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu konusuna kafa yorması gerektiğini belirten Bahçeli, "Sadece boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan şahsı fazla serbest bırakmamalı." dedi...

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde bürokratlara yönelik tehditkar açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu'na, "Bürokratlara değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na kafa yormalı, onu fazla serbest bırakmaktan sakınmalıdır. Sadece boş zamanlarında belediye binasına ve İstanbul'a uğrayan bu şahsın gezmediği gitmediği yer neredeyse kalmamıştır." diye seslendi.

"Sipariş bir senaryonun" devrede olduğunun farkında olduklarını dile getiren Bahçeli şöyle devam etti;

"Görev sahası İstanbul'la sınırlı olan bu belediye başkanının il il, ilçe ilçe gezmekteki amacı nedir? Hatta Yunanistan ziyaretine neden ihtiyaç duymuştur? Neyin hazırlığı içindedir? Kimlerin dolduruşuna gelmiştir?

İP Başkanı, Fatih benzetmesini yaptığı şahsı nereye, hangi girdaba çekmeyi planlamıştır? Birbirine güvenmeyen bir ittifaka bu millet hiç güvenir mi? Birbirinize çalım atmak için fırsat kollayan, fikirsiz, edepsiz, ruhsuz samimiyetsiz curcuna ittifakına Türkiye teslim edilir mi?"

Fenerbahçe'de Fred ile ilk puan kaybı Kızıl Goncalar dizisinde ortalık fena karışacak! Anıtkabir'e ilk ziyaret Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan
Sonraki Haber