Babil dizisi ekranlara veda etti!

Babil dizisi dün akşam yayınlanan 20. bölümüyle final yaptı. Dizide Süleyman cezaevine girerken, Egemen ise Deniz ve İrfan'ı kurtarabilmek için hayatını kaybetti. Babil'in final sahnesinde ise Ayşe ve İrfan'ın yeni bir hayata yelken açtıkları ortaya çıktı.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil dizisi, 20 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen 20. bölümüyle final yaptı. Babil'in son bölümüne İrfan, Egemen ve Süleyman arasında yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi.

PARAYI ALAN İLAY, SÜLEYMAN'DAN KAÇTI

Babil'de parasız kalan İlay'ın yardımına İrfan yetişti. İrfan'ın isteğiyle Kudret, İlay'a para vererek Süleyman'ı terk etmesini istedi. Paraları alan İlay ise Süleyman'dan kaçtı. Diğer yandan ise her şeyini kaybeden Süleyman, İrfan'dan intikam almak için oğlu Deniz'i kaçırdı. İrfan, Deniz'i kaçıran Süleyman'ın yanına gitti. Gözü dönen Süleyman hem İrfan'ı hem de oğlu Deniz'i öldürmek istedi.

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu
Sonraki Haber