Babası 11 yıl boyunca karanlık odaya hapsetti!

California’da yaşayan 13 yaşındaki Genie Wiley, babası tarafından zihinsel engelli olduğu gerekçesiyle 11 yıl boyunca evlerinin bodrumunda hapis tutuldu. Wiley, 1970 yılında kurtarıldığında konuşamıyor ve çiğneyemiyordu. Onun yerine yemeği ağzına koyuyor ve tükürükle beraber çözünmesini bekliyordu. Elleri ve ayaklarını kullanmayı bilmeyen küçük çocuğun inceleme sonucu en şiddetli çocuk istismarı vakası olduğu tespit edildi. İşte 13 yaşındaki çocuğun yürek burkan hikayesi...

Wiley çiftinin ilk çocuğu buz gibi soğuk garajda bırakıldığı için ölmüştü, ikinci çocuğu ise doğum sonrasında gelişen komplikasyonlardan dolayı ölmüştü. John ismini verdikleri üçüncü çocukları hayatta kalmayı başardı ve ondan 5 yıl sonra da Genie dünyaya geldi.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!