Baba 20. bölüm fragmanı

Baba 20. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün ardından izleyenlerce merak edilmekte. Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Baba dizisinin son bölümünde; Emin’in Kadir ile beraber eve dönmesi Saruhanlı ailesini şok ediyor. Peki, Baba 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Baba 20. bölüm fragmanı, dizinin son bölümü sonrasında izleyenlerce yakından mercek altına alınmıştır. Salı akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinin son bölümünde; Saruhanlı ailesi, Kadir ile birlikte eve gelen kişinin Emin olduğunu görünce şok yaşarlar. Emin’in hiçbir şey hatırlamadığı ortaya çıkınca aile büyük bir yıkım yaşar.

Büşra’da babasına ailesini tanıtırken Fazilet’in gözyaşları yüreklere dokunmuştur. Emin’in son hali Saruhanlı ailesini derin üzüntüye boğarken polisin Emin’i aradığını öğrenen Kadir’de büyük bir şok yaşamaktadır.

Baba Son Bölümde Neler Yaşandı?

Aralarındaki temasın tehlikelerini gören Firuze, Kadir’le yüzleşmek ister ama bu konuşma ikisini biraz daha yakınlaştırır.

Liderliğini üstlendiği Çöpköy’de, karşısındaki insanların kendisine ilk defa karşı çıktığını gören Selahattin, bir an önce bu duruma müdahale etmesi gerektiğini anlar.

Otoritesi sarsılmaya başlayan Selahattin, Kadir’e bir tuzak kurar ama Kadir bu tuzaktan sürpriz bir telefonla haberdar olur.

Bir yandan Büşra’ya ulaşmaya çalışan İlhan diğer yandan Emin’i aramaya devam ederken aldığı bir bilgi tüm dengeleri değiştirir. Emin aylar sonra ailesine dair bazı bilgilere ulaşır. Kadir, babasıyla ilgili önemli bir ipucu yakalar ve baba-oğul birbirlerine bir adım daha yaklaşır.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!