Aziz Dizisinde Simay ve Damla İmajı Esiyor! Yeni İmajlarını Hayranları Çok Beğendi

Murat Yıldırım'ın başrolü olduğu aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas da yer almakta. Aziz dizisinde bu iki güzel ve başarılı oyuncu önemli iki karaktere hayat verecek. Dizinin çekimleri Hatay'ın Antakya ilçesinde tüm hızıyla devam ediyor.

Murat Yıldırım'ın başrolü olduğu aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas da yer almakta. Aziz dizisinde bu iki güzel ve başarılı oyuncu önemli iki karaktere hayat verecek. Dizinin çekimleri Hatay'ın Antakya ilçesinde tüm hızıyla devam ediyor.

1930'lu yılların Antakya’sında yaşanmış olan hikâyenin ayrıntıları kadar oyunculara, bu döneme uygun olarak seçilmiş kıyafetlerle yarattıkları imaj da oldukça ilgi çekici. Aziz adlı dizinin setinden kamera arkasından ilk görseller basına sızdı. Bu dizinin setinde Simay Barlas ile Damla Sönmez ikilisinin yeni imajları da büyük beğeni topladı. 

Dilruba'ya Hayat Verecek!

Damla Sönmez'i en son Çukur dizisindeki Efsun karakteri olarak izlemiştik. Şimdi ise 1930’lu yılların giysileri ile bambaşka bir karaktere dönüştü. Saçları da aynı şekilde değişime uğrayan güzel ve başarılı oyuncunun bu yeni imajı hayranları tarafından oldukça beğeni görecek.

Damla Sönmez bu dizide Murat Yıldırım'ın canlandıracak olduğu Aziz’in sevgilisi Dilruba rolü ile izleyicilerin karşısında yer alacak. Aziz'in Fransız bir askeri öldürmesinden sonra şehri yerden kaçması söz konusu. Uzunca yıllar sonra geri dönünce Dilruba’nın amcasının oğlu, Adem ile nişanlandığını öğrenmiş olacak. 

Aziz Küllerinden Doğacak!

Aziz bu gerçeği öğrendikten sonra hayatını en baştan başlamak zorunda kalacak. Büyük bir hayat mücadelesi vererek küllerinden tekrar doğacak. Bütün bunların sonucunda ise bir köylü kızı olan Efnan ile karşılaşacak ve onun için yeni bir hayat başlayacak. Simay Barlas, Efnan karakteri ile diziye hayat verecek. Efnan olarak 1 yıl 3 ay sonra tekrardan setlere dönen Simay Barlas'ın en son Zalim İstanbul dizisindeki Damla karakteriyle izlemiştik.

Çok başarılı bir çıkış yapan güzel oyuncu Simay Barlas, yeni sezonda Show TV ekranlarında Efnan karakteriyle karşımıza çıkacak. Efnan Aziz’in hayatına dizi içerisinde bir anda beklenmedik şekilde girecek. Azizi Dilruba ile Efnan arasında duygusal bir ikilemde bırakacak aziz yaşamış olduğu bu yoğun duygu karmaşasından sonra bir zaman sonra kendine. Ve gerçek aşkını bulmuş olacak. 

Avcılar'da metrobüste çıkan yangın söndürüldü Korkunç olayın tanıklarının ifadesi kan dondurdu: Yaktıklarını gördüm Survivor All Star'da adaya kim veda edecek?
Sonraki Haber