Aytemiz Alanyaspor Ankaragücü karşısında karakter koydu: 4-3

Aytemiz Alanyaspor kötü gidişata Ankaragücü karşısında son verdi... Akdeniz ekibi ilk yarım saati 0-2 geride tamamladığı maçı 4-3 kazanmayı bildi. Salih Uçan 1 gol, 2 asistle yıldızlaşırken Turuncu-Yeşilliler 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Süper Lig'in 21. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, galibiyet hasretine son verdi: 4-3... Akdeniz ekibi, 2-0 geriye düştüğü ve 3-3'te bir kez daha yakalandığı maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Geçen hafta evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek 3 maçlık mağlubiyet serisine son veren Ankaragücü, antrenör Mustafa Dalcı'yla sözleşme imzalayarak teknik direktör belirsizliğini gidermişti. Yoğun sağanak altında başlayan maça John Paintsil'in 3 ve 28'de attığı gollerle hızlı başlayan ve 0-2 öne geçen başkent ekibi, üstünlüğünü koruyamadı.

37'da Salih Uçan'ın attığı golle soyunma odasına farkı 1'e indirerek giren Turuncu-Yeşilliler, 54'te Bakasetas'ın attığı gollü skoru 2-2'ye geçirdi. Maçın 2. yarısında yağmur kesildi ama bu kez gol yağmuru başladı. 62'de suskun golcü Khouma Babacar sahneye çıktı ve Salih Uçan'ın pasını kale ağzında gole çevirdi: 3-2.

Ankaragücü golden önce topun auta çıktığını iddia ederken hakem Cüneyt Çakır santrayı gösterdi. Başkentin Sarı-Lacivertli ekibi 3 dakika sonra skoru bir kez daha eşitledi: 3-3. Paintsil'e 2 asist yapan Saba Lobzhanidze'nin içeri çevirdii top son olarak Alanya stoperi Fatih Aksoy'a çarparak ağlarla buluştu.

Galibiyet golü ise 79'da İsviçreli sol bek Jacques François Moubandje'den geldi. Salih Uçan'ın 1 gol, 2 asistle yıldızlaştığı maçı 4-3 kazanan Aytemiz Alanyaspor, 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın takımı 34'e yükseltirken Ankaragücü 18 puanda kaldı. Alanya haftaya Sivasspor'u ağırlayacak, başkent ekibi ise Erzurum deplasmanında...

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber