Aydın ve Eskişehir Mavi, Aksaray Turuncu kategoriye geçti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşılama çalışmalarında kategori atlayan illeri duyurdu. Aydın ve Eskişehir yüzde 75 sınırını aşarak Mavi kategoriye, Aksaray ise Turuncu kategoriye geçiş yaptı. Öte yandan son 24 saatte 1 milyon 99 bin 5 kişi aşı oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşılama çalışmalarında Aydın ve Eskişehir'in Mavi kategoriye, Aksaray'ın ise Turuncu kategoriye geçiş yaptığını duyurdu.

 Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Aydın ve Eskişehir'in en az bir doz aşılama oranlarında yüzde 75'i geçerek Mavi kategoriye girdiklerini söyledi.

Sağlık Bakanı, Aksaray'ın da Turuncu kategoriye geçtiğini ifade ederek, "Aksaray, risk düzeyini düşürdü. Çok yüksek riskli, yani haritamızda Kırmızıyla gösterilen iller grubunda olan Aksaray, aşılanma oranının yüzde 55'in üzerine çıkmasıyla artık Turuncu, bir alt risk grubunda. Maviye geçiş bir karara, bir de hıza bağlı" dedi.

Öte yandan son 24 saatte 1 milyon 99 bin 5 kişi aşı oldu.

Bakan Şimşek'ten locals açıklaması: Milletimiz benim duruşumu bilir "Djiku’nun arkadan darbesi var, penaltı! Şampiyon artık Galatasaray" SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE!
Sonraki Haber